Dopamina i sernik

Badania mózgu à la carte

Dopamina i sernik
Typ:
Książka
Dostępność:
Produkt dostępny
Autor/Autorzy:
Przekład:
Haładyj Agnieszka
Tytuł oryginalny:
Dopamin und Käsekuchen. Hirnforschung à la carte
Wydawca:
Rok:
2014
Wydanie:
I
ISBN:
978-83-01-17986-1
Format:
14.3x20.5cm
Oprawa:
Miękka ze skrzydełkami
Liczba stron:
203
39.90zł

Kto myśli, że naukę można przedstawiać jedynie w nudny sposób, z pewnością nie czytał jeszcze żadnej z książek Manfreda Spitzera!
Wszyscy wiemy, że nadmiar cukru ma negatywny wpływ na obwód naszego pasa, ale czy wiedzieli Państwo, że cukier pomaga nam planować przyszłość? Albo że także ojcowie cierpią na depresję poporodową i że testosteron nie czyni nas automatycznie agresywnymi ludźmi? Dlaczego nastolatków tak bardzo interesuje seks i agresja oraz w jaki sposób seks i agresja zmieniają nasze myślenie? Czy konsumenci świadomie kupujący ekologiczne produkty w innych dziedzinach życia także postępują wzorowo?
„Dopamina i sernik” to porcja solidnych badań naukowych przyprawiona szczyptą humoru. Smacznego

Klienci kupujący ten produkt, kupowali także:

Secondary menu

Wskaż newsletter, który chcesz zasubskrybować, lub z subskrypcji którego chcesz zrezygnować.

płatności obsługuje payu